Testimonials

Customer Testimonials

The Entrepreneurship Academy

Ne-a plăcut foarte mult să colaborăm cu fetele de la Zoe Studio. Au fost atente la nevoile noastre și au fost foarte deschise în a ne ajuta să găsim cea mai potrivită varianta de personalizare a tricoturilor noastre. Datorită gamei mari de tricouri ne-a fost ușor să alegem modelul acestuia. Am apreciat seriozitatea și profesionalismul cu care au tratat colaborarea noastră.

Vadim Pusneac - Admission & Administrative Officer
Vadim Pusneac - Admission & Administrative Officer
25/01/2019 15:19:00
Mindspeed Communications

Am ales compania Zoe Studio pentru un lucru aparent minor, sa facem un cadou personalizat partenerilor nostri la sfarsit de an 2018. Pot spune acum foarte sincer, ca s-a dovedit a fi ceva extraordinar, un eveniment plin de emotie. Personalizarea vestimentatiei la un nivel profesional ridicat, asa cum pot executa cei de la Zoe Studio ne-a facut fericiti si ne-a apropiat si mai mult de oamenii care conteaza pentru noi. #recomand

 Horatiu Pacurar – Managing Director @ Mindspeed Communications
Horatiu Pacurar – Managing Director @ Mindspeed Communications
08/01/2019 17:08:00
CRK Rental

Am lucrat cu Zoe Studio pentru a face haine personalizate ca și cadou pentru colaboratorii firmei. Le multumesc fetelor pentru creativitatea si rabdarea de care au dat dovada in crearea design-ului tricourilor. Stiu ca a fost o comanda “fulger”, dar ma bucur ca au reusit sa o livreze la timp asa cum au promis.

Clinton Kearney - Founder
Clinton Kearney - Founder
08/01/2019 12:16:00
Essensys Software
Fetele de la Zoe Studio au fost foarte implicate si receptive la nevoile noastre. Sweatshirturile au iesit foarte bine, echipa este foarte incantata de ele. Cel mai mult am apreciat flexibilitatea de care au dat dovada si faptul ca au reusit sa ne livreze sweatshirturile intr-un timp destul de scurt.
Mihai Matei - CEO Essensys Software
Mihai Matei - CEO Essensys Software
06/12/2018 19:17:00
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)